top of page

Miért félünk váltani? Hogyan kezdjük felépíteni a vállalkozásunkat?

Az biztos, hogy ha egy vállalkozásba kezdünk, nem fogják átutalni minden hónap 10-ig a fizetésünket. Anyagi biztonságunk megváltozik, és ez ha családunk van, akkor egy elég nagy kockázat lehet. De nem jelenti azt, hogy adjuk fel álmunkat! Ahhoz, hogy a család biztonsága se csorbuljon és álmainkat is megvalósítsuk, érdemes először az ötletünket, üzleti tervünket jobban megvizsgálni, hogy valóban alapozhatjuk-e rá a jövőnket, családunk anyagi jólétét. Ezzel párhuzamosan pedig annak is érdemes utána járnunk, hogy milyen készségek, kompetenciák szükségesek egy vállalkozás irányításához, létrehozásához, vajon mi rendelkezünk-e ezekkel, illetve ha nem, akkor itt az ideje, hogy fejlesszük.



Segítünk neked abban, hogy alaposan megvizsgáld és fejleszd az ötleted. Valódi problémára keresed-e a választ? Mennyire piacképes és mikorra térülne meg a befektetésed, hogyan alakítsd ki a csapatod, stb.

1 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Meseország mindenkié

Az utóbbi időben nagy port kavart a Meseország mindenkié című mesekönyv. A mesék évezredes hagyománya, hogy egy közösséget tanítanak bölcseleti szempontból. Hogy ki, mit ért meg belőle, az a tanítókon

bottom of page