top of page

Mit jelent Coworking Irodában dolgozni?

Frissítve: 2019. máj. 22.

A Coworking közösségi irodát jelent. Az elnevezés jól tükrözi, hogy itt sosem vagy egyedül, egyéni- vagy kisvállalkozók csoportjába kerülsz. Célotok hasonló: sikerre vinni a projektedet, vállalkozásodat, a termékedet úgy, hogy ne kelljen a drága irodabérlettel terhelni költségeidet.


E mellé olyan társakat találsz, akik ugyan más-más projekteken dolgoznak, mégis inspirálódsz példájukon, kapcsolataid születnek, ráadásul támogató közösségben dolgozhatsz, ahol a „hostok” is mindent megtesznek, hogy a lehető legjobb munkafeltételeid legyenek.

Sok coworking iroda - így a Weel is mentorokat is biztosít a számodra, ha igényled. Ha elakadsz vagy szükséged lenne arra, hogy egy szakértővel átbeszéld a projekted helyzetét, ezt is könnyen igénybe veheted. Itt minden azért történik, hogy te sikeres légy.

Az otthon magánya nem tesz jót általában a professzionális munkáknak: eltereli figyelmünket a család vagy a kötelező, ám gyakran nyomasztóan ránk telepedő házimunka. A coworking mozgalom ezért született, hogy az önálló vállalkozók is közösségi térbe kerüljenek, így külön váljon a munka és a magánélet helyszíne. És igen, azért fizetnek keveset, hogy ne otthon dolgozzanak, hanem egy aktív, pezsgő közösségbe kerülve a napi rutinjuk része legyen a rugalmasan, szabadon alakított munkába járás! :)

A Well Coworking célközönsége azok a vállalkozók, akik nyugodt, elmélyült munkát szeretnének végezni, otthonos, barátságos légkörben, mégis egy közösségi térben. Hozzánk betérhetsz kora reggel és késő este is, fogadhatod partnereidet és akár tréninget is tarthatsz. A mi sikerünk a Te sikered lesz!


Csomagjainkról itt tájékozódhatsz: https://www.humanhub.hu/kozossegi-iroda


57 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Meseország mindenkié

Az utóbbi időben nagy port kavart a Meseország mindenkié című mesekönyv. A mesék évezredes hagyománya, hogy egy közösséget tanítanak bölcseleti szempontból. Hogy ki, mit ért meg belőle, az a tanítókon

bottom of page