top of page

Egy éves a Well Coworking Közösségi Iroda!

Ma ünnepeljük a Well Coworking Közösségi Iroda első születésnapját a HumanHubban!


A marketingben erős szabály, ne építs több márkát! Hát, mi mégis azt tettük! A HumanHub egy olyan közösségi központ, ahol humán startupok mentorálását vállaljuk és a humán területen álmodozók számára dolgozunk ki vállalkozásfejlesztő és termékfejlesztő tréningeket.


De mit ér egy központ, ha nem ad otthont az induló vállalkozásoknak?


Így hoztuk létre Well Coworking közösségi irodánkat, ahol már a gazdaság valamennyi területéről várjuk az irodával nem rendelkező, de annál nagyobb munkakedvű csapatokat és freelancereket, szabadúszókat. Ma már három csapat és jónéhány vállalkozó kitartóan és reméljük örömmel jár hozzánk dolgozni, mert nálunk azt lehet!

Célkitűzésünk valóra vált, otthont adunk azoknak, akik nyugodt és jó körülmények között szeretnének dolgozni. Szeretnénk elérni azt is, hogy jó emberi - és munkakapcsolatok alakuljanak és valóban közösség legyen a Well Coworking!


Well Coworkerek, köszönjük!

22 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Meseország mindenkié

Az utóbbi időben nagy port kavart a Meseország mindenkié című mesekönyv. A mesék évezredes hagyománya, hogy egy közösséget tanítanak bölcseleti szempontból. Hogy ki, mit ért meg belőle, az a tanítókon

Comments


bottom of page