top of page
Mentorprogram Humán Vállalkozóknak Design Thinkinggel – Online szakmai műhely

A mentorprogram célja, hogy ötletedből, startupodból sikeres vállalkozás váljon. A humán szféra elhanyagolt terület a startup világban, pedig létfontosságú alapja és inspirálója a közösségeknek. A humán vállalkozók többnyire nem tanulnak üzleti gondolkodást, vállalkozásfejlesztést, pedig ugyanúgy szükségük van rá a sikerhez. S ha már szeretnénk tanulni, akkor a legújabb szemléletben és módszerekkel tegyük azt. Ebben segít a design thinking módszertan, melyet a termék-és szolgáltatás fejlesztésre dolgoztak ki a Stanford Egyetem kutatói. 

 

mentorprogram-1.JPG
ikon1-1.JPG

Jelentkezési határidő

2021.04.12.

ikon4-1.JPG

Képzés kezdete

2021.04.26.

ikon2-1.JPG

Időtartam

40 óra

ikon3-1.JPG

Képzés ára

370.000 Ft

Miből áll a kurzus?

A design thinking módszertana alapján bevezetünk a termék/szolgáltatás tervezés, az üzleti modell építés és az üzleti terv készítés rejtelmeibe, hogy biztos alapokon, magabiztosan kezdj neki vagy folytasd vállalkozásodat.

Kreatív, gondolkodtató, szórakoztató, néha mókás, néha munkás feladatok révén a következő utat járjuk be:

  • Célok megfogalmazása – történetekbe helyezése

  • Segítünk azonosítani a felhasználói szükségleteket és a célcsoportodat

  • Ötleteket generálunk majd priorizálunk

  • Feltárjuk a piaci igényeket

  • Értékajánlatot készítünk

  • Elkészíted ötleted prototípusát és teszteled is azt

A közös gondolkodás során beindul a kreativitás, mely új irányokat és távlatokat szabhat projekted számára.

mentorprogram2.jpg
Kiket várunk a képzésre?

​Ezt a mentorprogramot kifejezetten humán végzettségű (bölcsész, pedagógus, pszichológus stb.) projektgazdáknak, ötletgazdáknak ajánljuk. Célunk ennek a szférának a segítése a vállalkozóvá válás során.

 

Az ideális jelentkező nem egyedül jön, hanem a csapatával, mely lehet 2-6 fő is, akikkel együtt képzeled el vagy működteted a vállalkozásodat. Az sem baj, ha még nem vagy biztos abban, mit is szeretnél, csupán elképzeléseid vannak vagy épp most szeretnéd kitalálni. A lényeg, hogy önálló vállalkozás vagy megvalósítandó projekt lebeg a szemed előtt, melyet szeretnél működtetni.

 

A programmal kifejezetten a korai fázisban lévő ötleteket támogatjuk. Hiszünk abban, hogy a humán végzettségű emberek számos olyan fontos képességgel rendelkeznek, amik jól hasznosíthatóak a tervezés folyamán, mint például az empatizálás vagy egy probléma több szempontú feltárása, a kreatív gondolkodás. 

Milyen eredmény várható?

Ötleted és vállalkozási elképzelésed a kurzus végére alaposan átgondolt, megkutatott, feltérképezett és tesztelt formát ölt. Lehet hogy módosul a terv, melyet elképzeltél. Megtanulod az üzleti modell építés és az üzleti terv készítést, hogy biztos alapokon, magabiztosan kezd neki vagy folytasd vállalkozásodat. Elsajátítod a design thinking szemléletet, melyet bármilyen más ötlet esetén sikerrel alkalmazhatsz majd. Mentorainkkal folytathatod később is mentorálási folyamatot.

Miért hasznos egy mentor?​

Ha kezdő vállalkozó vagy, jól jöhet egy tapasztalt üzleti mentor, aki kívülről szemléli terveidet, így elfogulatlan terveiddel kapcsolatban. A jó mentor segít feltárni a projekted lehetőségeit és buktatóit. Motivál és inspirál, tovább lökdös, ha kell, vagy épp felpörgeti a fejlődést. A mentor időkereteket szab, hogy ne ússz el, mérföldköveket állít, melyeket meg kell ugranod.
 

A közös gondolkodás során beindul a kreativitás, mely új irányokat szabhat projekted számára.

vagy
 

Kikkel fogsz találkozni?
Jelentkezes
A képzés időpontjai

10 alkalom hétfő-szerda este 17.30-20.40

04.26.; 04.28.; 05.03.; 05.05.; 05.10.; 05.12;

05.17.; 05.19; 05.26.; 05.31.

A képzés ára

370.000 Ft / csapat

vagy 4 x 100.000 Ft

A képzésre való jelentkezés a képzés árának befizetésével lép életbe.

 

A fizetés módja: Bank átutalás

Jelentkezési határidő: 2021. február 18.

Érdeklődés: +36 30 655 5043

Helyszín

1023 Budapest, Frankel Leó út 21-23 I./1

Kérdésed van? Keress minket!
demeter_lilla2.jpg

demeter.lilla(kukac)humanhub.hu

+36 30 655 5043

Demeter Lilla

bottom of page