top of page
Kreatív Élettervezés Design Thinkinggel – workshop 12 óra

A workshop 3 alkalmas online csoportos konzultáció keretében zajlik.

Neked van már Odüsszeia terved? – Változó világ, változó karriertervezés 

 

A design thinking egy új szemléletmód, melyet a startupok kifejlesztésére dolgoztak ki a Szilícium-völgyben.  A Stanford Egyetem professzorai pedig átültették a módszert a karrier- és élettervezésre.

 

Miért ne hasznosíthatnánk mi is ezt a különlegesen hatékony, ráadásul élvezetes és szemléletformáló technikát saját életünk formálására.

Életünket sokféleképpen tervezhetjük: átadjuk magunkat a sorsnak, hadd formáljon csak kedvére! Vagy kezünkbe vesszük a kontrollt, mindent eltervezünk aszerint ahogy azt eddig tanultuk vagy épp ellenkezőképpen. 

A harmadik út - és ezt ajánljuk ezen a tréningen neked – belső ráhangolódással keresd meg saját utadat és egy tudatosan kidolgozott, kreatív módszer segítségével járd alaposan körbe a lehetőségeket, kutasd a környezeti igényeket, derítsd fel és elemezd a szükséges információkat, fogalmazd meg célodat és jelöld ki az utat is hozzá. S nem utolsósorban találj társakat hozzá!

 

ikon1-1.JPG

Jelentkezési határidő

2021.02.18.

ikon4-1.JPG

Képzés kezdete

2021.03.03.

ikon2-1.JPG

Időtartam

12 óra

ikon3-1.JPG

Képzés ára

50.000 Ft

Miből áll a workshop?

A három alkalmas workshop folyamán a gyakorlatban sajátíthatod el a kreatív karriertervező módszer lépéseit saját elképzeléseiden dolgozva. Az alkalmak között "házi feladatra" is számíthatsz, hiszen mindenki a saját életterveit fogja megtervezni és tesztelni. 
Olyan közösségben fejlesztheted terveidet, akik hasonló élethelyzetben vannak, a váltást fontolgatják. Együtt ötletelünk a többi csoporttaggal, inspiráljuk egymást az úton.

Az önfejlesztő csoport során a tervezői gondolkodás (Design Thinking) lépései mentén haladunk, amit egyre több innovatív vállalkozás is alkalmaz az ötletek kidolgozására. Ezt a szemléletmódot ötvözzük a modern pszichológiai irányzatokkal, mint a pozitív pszichológia, fejlődési szemlélet, a reziliencia, a tudatos jelenlét vagy a slow életérzés.

 

A kurzus során megnézzük, hol tartasz most és hogy jutottál oda.

Hogyan tekints az életedre egy kalandként/útként amiben jelen tudsz lenni és az utat is élvezed, ahelyett, hogy csak a célokat hajszolnád.

Összhangba hozzuk az élet- és a karrier célokat, mert a pénzkereset nem mindig elégít ki. Megnézzük, mik lehetnek azok a diszfunkcionális attitűdök, amik blokkolnak az előre lépésben.

Feltárjuk, mik azok amik feltöltenek és amik leszívják az energiádat, hogy ennek tudatában úgy tudd megtervezni az életedet, hogy az feltöltő legyen.

design-thinking.jpg
Kiket várunk a képzésre?
  • Aki karrierválasztás vagy váltás előtt áll

  • Aki szeretne megtanulni egy olyan módszert, szemlélet módot, amit később is tud alkalmazni nem csak a karrier, hanem akár a magánélet tervezése során is

  • Aki szeretné átgondolni, hogy merre tart az élete

Szükséges technikai eszközök: laptop, kamera és mikrofon, internet

A módszer abban segít, hogy tudatosan vizsgáld meg a helyzetedet. Majd ötleteket generálunk és azok  sokaságából a megvalósítható elképzelésekre koncentrálunk. 
 

A folyamat végére leteszteled a számodra kedves terveket. Ezek után kidolgozod a legéletképesebb ötleteket anélkül, hogy olyan életútra vesztegetnél időt, ami nem megvalósítható. Rátalálhatsz a neked való és megvalósítható karrierprogramra, melyet te magad teremtettél.

 

Életszakasztól függetlenül, ez az egyedi megközelítés az életed megtervezésében megadja azokat az eszközöket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy ne akadj el és értelmesebb életet teremts.

 

Megtanulhatod, hogyan kell feltenni a megfelelő kérdéseket, elengedni a régi, nem jól működő dolgokat és helyettük új ötleteket kipróbálni és tesztelni. 

  • Ha a váltást fontolgatod

  • Ha most indulsz neki a nagybetűs ÉLET-nek 

  • Ha a COVID helyzet pályamódosításra kényszerít

  • Ha nagy döntés előtt állsz

  • Ha a karantén alatt rájöttél, hogy a jövőben változtatni szeretnél az élet stílusodon

 

akkor várunk online kurzusunkon, ahol egy csapattal együtt gondolkodhatsz a jövődön oldott légkörben. 

A kurzus nem egy rövid videókból álló tananyag, hanem egy interaktív fejlesztő közösség, ahol nem maradsz egyedül a gondolataiddal ötleteiddel. A fejlesztés során a gyakorlatokon keresztül előcsaljuk kreatív szabad gondolkodó énedet, feltárhatod az életeddel kapcsolatos vágyaidat, céljaidat és megtervezheted az oda vezető utat. 

 

Csatlakozz ehhez a feledhetetlen kalandhoz, ahol te vagy a hajóskapitány!

vagy
 

Milyen eredmény várható a workshoptól?
Kikkel fogsz találkozni?

A kurzust a HumanHub fejlesztői és megálmodói vezetik, akik human startupok fejlesztésével is foglalkoznak. Olyan szakértőktől kapsz segítséget, akik mind a design thinking módszer, mind a pszichológia terén képzettek.

Jelentkezes
A képzés időpontjai
A képzés ára

2021. március 3. (szerda)

17.30 - 20.40-ig

 

2021. március 10. (szerda)

17.30 - 20.40-ig

2021. március 17. (szerda)

17.30 - 20.40-ig

50.000 Ft / fő

 

A képzésre való jelentkezés a képzés árának befizetésével lép életbe.

 

A fizetés módja: Bank átutalás

Jelentkezési határidő: 2021. február 18.

Érdeklődés: +36 30 6555043

Helyszín

1023 Budapest, Frankel Leó út 21-23 I./1

Kérdésed van? Keress minket!
demeter_lilla2.jpg

demeter.lilla(kukac)humanhub.hu

+36 30 655 5043

Demeter Lilla

bottom of page