top of page
Design thinking tréningek vállalatoknak

A Design gondolkodás módszertana nagy hatékonysággal alkalmazható üzleti folyamatok, termékek, szolgáltatások, stratégiák fejlesztésében. Segítségével csökkenthető a projektre fordított idő, költség és kockázat.
A tréningen a résztvevők elsajátítják a Design gondolkodás módszertanát, eszköztárát ezzel közös nyelvet kapnak a projektek hatékony megoldásához.

A tréning folyamán valós projekteken dolgozunk, közösen végigmegyünk a folyamat egyes lépésein. A tréning végére a résztvevő csapatok elkészítik a saját projektjük prototípusát. Ez a prototípus applikáció esetében egy kattintható wireframe. Szolgáltatás és stratégia fejlesztése során is jól beépíthető, hasznos eredmény születik.

DSC_5774-1024x678.jpg
Kiknek szól?

Olyan csapatoknak, akik egy adott projekten dolgoznak és szeretnék, hogy az aktuális projekt eredményei jobbak legyenek. A tréning a projekt kezdeti fázisába jól beépíthető. A kezdeti időráfordítás megtérül, mivel az eredmények jól használhatóak az éles megvalósítás során, miközben a csapat hatékonyabban fogja tudni kihasználni a rendelkezésére álló időt.

Olyan operatív munkatársaknak és döntéshozóknak szól, akik bármilyen módon részt vesznek termékek, stratégiák, szolgáltatások vagy a szervezet-fejlesztési projektekben. A módszer segítségével időt, költséget és kockázatot tudnak csökkenteni. A tréning várható eredménye egy lelkes, motivált innovációs csapat megszületése és több, tesztelt termékötlet bemutatása, megversenyeztetése cégen belül.

Sales és ügyfélkapcsolati munkatársaknak, akik, olyan interjúztatási technikákat sajátítanak el, amelyek segítségével a termék/szolgáltatás tovább fejleszthető, az általuk nyert információk becsatornázhatók a fejlesztési folyamatokba.

IMG_0146-1-768x1024.jpg
A tréning menete

Minden tréningünket megelőz egy konzultáció, melyben felmérjük a megrendelő igényeit, így szervezetre szabott tréninget tudunk kínálni.
A több napos tréningjeink (3 , 5, 8 napos) választhatóak tömbösítve vagy akár úgy is, hogy két hetente iktatunk be egy tréning napot. A szervezet és a projekt céljaitól is függ, hogy melyik változat a legjobb, ennek eldöntésében a konzultáció során trénereink szívesen segítenek.
A tréning után segítünk abban is, hogy az új szemléletmód használata zökkenőmentesen implementálható legyen a szervezet életébe.

Milyen eredmény várható a képzéstől?

A tréning végére a résztvevők képesek lesznek önállóan is végig vinni egy termékfejlesztési projektet Design Thinking szemléletben.

Elkészül egy éles projektben is jól hasznosítható prototípus.
A tréning nem csak gyakorlatban alkalmazható tudást, de szemlélet váltást is ad. A design thinking módszer által a résztvevők megtanulják a metodika alkalmazását bármely termékötletre, így a jövőben hasznos felpörgetőivé válhatnak vállalatunk belső innovációjának. Komplex problémákra tudnak terméket vagy szolgáltatást fejleszteni. Képesek lesznek önállóan prototípusokat előállítani, azokat tesztelni és tovább fejlesztetni.
A módszertan elsajátítása által a résztvevők csökkenteni tudják a termék bevezetésének kockázatát, hatékonyabban tudnak gazdálkodni az idejükkel. A módszertant újabb és újabb termékek bevezetésénél tudják majd hasznosítani.

DSC_1681-e1507233023462-962x1024.jpg
Választható tréning csomagok

3 nap

Rapid Design Thinking Tréning

5 nap

Teljes Design Thinking trénig

8 nap

Design Thinking + Business Model tréning

1 nap

Vezetői tréning

eseti

Belső vállalkozó képzés

Helyszín

1023 Budapest, Frankel Leó út 21-23 I./1

Kérdésed van? Keress minket!
demeter_lilla2.jpg

demeter.lilla(kukac)humanhub.hu

+36 30 655 5043

Demeter Lilla

bottom of page