Design thinking tréningek vállalatoknak

A Design gondolkodás módszertana nagy hatékonysággal alkalmazható üzleti folyamatok, termékek, szolgáltatások, stratégiák fejlesztésében. Segítségével csökkenthető a projektre fordított idő, költség és kockázat.
A tréningen a résztvevők elsajátítják a Design gondolkodás módszertanát, eszköztárát ezzel közös nyelvet kapnak a projektek hatékony megoldásához.

A tréning folyamán valós projekteken dolgozunk, közösen végigmegyünk a folyamat egyes lépésein. A tréning végére a résztvevő csapatok elkészítik a saját projektjük prototípusát. Ez a prototípus applikáció esetében egy kattintható wireframe. Szolgáltatás és stratégia fejlesztése során is jól beépíthető, hasznos eredmény születik.

Kiknek szól?

Olyan csapatoknak, akik egy adott projekten dolgoznak és szeretnék, hogy az aktuális projekt eredményei jobbak legyenek. A tréning a projekt kezdeti fázisába jól beépíthető. A kezdeti időráfordítás megtérül, mivel az eredmények jól használhatóak az éles megvalósítás során, miközben a csapat hatékonyabban fogja tudni kihasználni a rendelkezésére álló időt.

Olyan operatív munkatársaknak és döntéshozóknak szól, akik bármilyen módon részt vesznek termékek, stratégiák, szolgáltatások vagy a szervezet-fejlesztési projektekben. A módszer segítségével időt, költséget és kockázatot tudnak csökkenteni. A tréning várható eredménye egy lelkes, motivált innovációs csapat megszületése és több, tesztelt termékötlet bemutatása, megversenyeztetése cégen belül.

Sales és ügyfélkapcsolati munkatársaknak, akik, olyan interjúztatási technikákat sajátítanak el, amelyek segítségével a termék/szolgáltatás tovább fejleszthető, az általuk nyert információk becsatornázhatók a fejlesztési folyamatokba.

A tréning menete

Minden tréningünket megelőz egy konzultáció, melyben felmérjük a megrendelő igényeit, így szervezetre szabott tréninget tudunk kínálni.
A több napos tréningjeink (3 , 5, 8 napos) választhatóak tömbösítve vagy akár úgy is, hogy két hetente iktatunk be egy tréning napot. A szervezet és a projekt céljaitól is függ, hogy melyik változat a legjobb, ennek eldöntésében a konzultáció során trénereink szívesen segítenek.
A tréning után segítünk abban is, hogy az új szemléletmód használata zökkenőmentesen implementálható legyen a szervezet életébe.

Milyen eredmény várható a képzéstől?

A tréning végére a résztvevők képesek lesznek önállóan is végig vinni egy termékfejlesztési projektet Design Thinking szemléletben.

Elkészül egy éles projektben is jól hasznosítható prototípus.
A tréning nem csak gyakorlatban alkalmazható tudást, de szemlélet váltást is ad. A design thinking módszer által a résztvevők megtanulják a metodika alkalmazását bármely termékötletre, így a jövőben hasznos felpörgetőivé válhatnak vállalatunk belső innovációjának. Komplex problémákra tudnak terméket vagy szolgáltatást fejleszteni. Képesek lesznek önállóan prototípusokat előállítani, azokat tesztelni és tovább fejlesztetni.
A módszertan elsajátítása által a résztvevők csökkenteni tudják a termék bevezetésének kockázatát, hatékonyabban tudnak gazdálkodni az idejükkel. A módszertant újabb és újabb termékek bevezetésénél tudják majd hasznosítani.

Választható tréning csomagok

3 nap

Rapid Design Thinking Tréning

5 nap

Teljes Design Thinking trénig

8 nap

Design Thinking + Business Model tréning

1 nap

Vezetői tréning

eseti

Belső vállalkozó képzés

Helyszín

1023 Budapest, Frankel Leó út 21-23 I./1

Kérdésed van? Keress minket!

demeter.lilla(kukac)humanhub.hu

+36 30 655 5043

Demeter Lilla

Lukács Oktatási Központ

1121. Budapest Denevér köz 2.